Over ons werkmetLef Erik en Ria

socratisch coachen

werkmetLef is sinds 2006 gespecialiseerd in het begeleiden op vragen naar de relatie tussen werk, levensloop en zingeving. Verwacht van ons geen kennisoverdracht, maar onderzoek naar eigen wijsheid (socratisch coachen). Dán ontstaat er nieuw handelingsperspectief. 

werkmetLef is meer dan een naam

Het staat voor de levensmoed die mensen soms missen in werk en privé en waarnaar ze zo verlangen, voor levenslust, plezier en genieten van kleine en grote dingen. Het staat voor levenskunst, voor de filosofische vraag: wie is de mens, wat is het ‘goed’ leven en samenleven?  Het staat voor ‘doen’. Praktisch en concreet. Het staat ook voor de inzet van ons – Erik Pool en Ria Pool Meeuwsen – bezield vanuit het hart, met lef en verstand van zaken. 

persoonlijk leiderschap

Onze begeleiding is gericht op persoonlijk leiderschap. Zelfbewustzijn, zelfdenken en zingeving staan centraal. Ieder mens kan regie nemen binnen de mogelijkheden die hij of zij heeft. Als je verantwoordelijkheid durft te nemen, lef toont om te gaan staan voor wie je bent.
Ik ben er enorm blij mee dat je op zulke korte termijn tijd voor mij had, ik mijn verhaal kwijt kon en door jouw doorvragen mijn gedachten weer wat beter heb leren begrijpen. een klant
Ook anderen vertellen graag over werkmetLef.
Wie iemand is of was kunnen wij alleen te weten komen wanneer wij het verhaal kennen waarvan hij zelf de held is, zijn levensbeschrijving. (…) De held hoeft geen heldenfiguur te zijn. (…) De associatie met moed zit opgesloten in de bereidheid om handelend en sprekend op te treden, om de wereld in te stappen en aan het eigen levensverhaal te beginnen. Hannah Arendt, Vita Activa, p.184
Logobalk werkmetLef zonder tekst