welkom

 
 

Op de vraag ‘wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, wat doe ik?’ kunnen boeken geen antwoord geven. Het enige antwoord dat aansluit en werkelijk past, is het antwoord van de persoon van wie die vraag is. Mensen willen wel veranderen, maar ze willen niet ‘moeten’ veranderen.

werkmetLef spoort aan tot onderzoek, tot reflectie. Mensen komen bij werkmetLef met hoofd en hart vol gedachten. Ze voelen zich verward, maken een transitie door en willen helderheid. Ze willen de gedachtenknoop ontwarren en verlangen naar anders denken, doen en beleven.


Wat betekent dit voor jou?
Vanuit niet-weten begeleiden wij jouw zoeken. Jij blijft aan zet, want het gaat ons om persoonlijk leiderschap. Door stil te staan wat jou wérkelijk bezig houdt, zorg je voor jezelf.

Wij bieden vrije ruimte: alles mag gezegd en gedacht worden. Verwacht van ons geen moreel oordeel, maar meedenken: Kloppen de gedachten? Wat zijn de consequenties van die gedachten? Beperken ze je en zo ja, hoe kan het anders?


Opdrachtgevers en klanten waarderen de gekozen aanpak. Het is concreet, gericht op het dagelijks leven én duurzaam. Niet ‘de methode’ is leidend, ‘zoals het hoort’, maar de wijsheid die mensen bij zichzelf opdiepen door zelfonderzoek.


‘In onze samenleving zijn we erg bezig met antwoorden, met problemen die moeten worden opgelost, met zaken onder controle krijgen. Maar soms gaat het juist om de vragen, zonder duidelijke antwoorden.’ Claartje Kruijff, Volkskrant 15.10.18


Wij werken op Landgoed Craeyenburch in Nootdorp. De gesprekken vinden plaats in onze praktijkruimte, maar ook daarbuiten, al wandelend over het landgoed of langs de tuinderijen en door het Delftse Hout.


tot ziens?

Erik en Ria Pool Meeuwsen


‘Vrijheid van angst’ zou een samenvatting van de hele filosofie van de mensheid kunnen zijn.

Dag Hammarskjöld 

Zelfkennis en zelfzorg