welkom

 
 

Op de vraag ‘wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, wat doe ik?’ kunnen boeken geen antwoord geven. Het enige antwoord dat aansluit en werkelijk past, is het antwoord van de persoon van wie die vraag is. Persoonlijke wijsheid in plaats van boekenkennis.

We sporen mensen aan tot onderzoek, tot reflectie. Mensen komen bij werkmetLef met hoofd en hart vol gedachten. Ze voelen zich verward en willen helderheid. Ze willen die gedachtenknoop ontwarren en verlangen naar anders denken en beleven.
Vanuit een niet-weten begeleiden wij dat zoeken. We onderzoeken samen.

Door stil te staan wat jou wérkelijk bezig houdt, zorg je voor jezelf. Je neemt jezelf serieus.


Opdrachtgevers en klanten waarderen de gekozen aanpak. Het is concreet, gericht op het dagelijks leven én duurzaam. Niet vanuit een methode, literatuur of modellen, of sturend vanuit een diagnose (wie weet wat voor jouw leven goed is?), maar vertrouwend op wat mensen zelf in huis hebben: een eigen antwoord op de situatie. Mensen komen niet bij werkmetLef omdat ze ‘moeten’ veranderen, maar omdat ze dat willen. Mensen willen hun leven leven met spelregels waar ze zelf in geloven.


Wij werken op Landgoed Craeyenburch in Nootdorp. De gesprekken vinden plaats in onze praktijkruimte, maar ook daarbuiten, al wandelend over het landgoed of langs de tuinderijen en door het Delftse Hout.


tot ziens?

Erik en Ria Pool Meeuwsen


‘Vrijheid van angst’ zou een samenvatting van de hele filosofie van de mensheid kunnen zijn.

Dag Hammarskjöld 

Zorg jij goed voor jezelf?