welkom

 
 

Op de vraag ‘wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, wat doe ik?’ kunnen boeken geen antwoord geven. Het enige antwoord dat aansluit en werkelijk past, is het antwoord van de persoon van wie die vraag is. Tijd voor zelfonderzoek?
Mensen komen naar werkmetLef vanuit de behoefte om iets aan te pakken ongeacht of het nu gaat om loopbaan- of levensvragen. Tijd voor actie!

Vaak komen mensen bij ons met hoofd en hart vol gedachten. Ze voelen zich soms verward, maken een transitie door en willen helderheid. Ze willen de gedachtenknoop ontwarren, verlangen naar rust, ruimte en vrijheid. Een sterker idee over zichzelf. werkmetLef spoort aan tot zelfonderzoek.


Wat betekent dit voor jou?
Vanuit niet-weten begeleiden wij jouw zoeken. Jij blijft aan zet. Wij geloven in persoonlijk leiderschap. Door stil te staan wat jou wérkelijk bezig houdt, zorg je voor jezelf, neem je leiding.

Wij bieden vrije ruimte: alles mag gezegd en gedacht worden. Verwacht van ons geen moreel oordeel, maar meedenken: kloppen die gedachten? Wat zijn de consequenties? Beperken ze of versterken ze? Is dit wie je wilt zijn? Onze vragen brengt jou antwoorden.


Opdrachtgevers en klanten waarderen de gekozen aanpak. Het is concreet, gericht op het dagelijks leven én duurzaam. Niet ‘de methode’ is leidend, niet de norm ‘zoals het hoort’, maar de wijsheid die mensen bij zichzelf opdiepen door zelfonderzoek. Dát beklijft - en geeft handelingsperspectief.


Wij werken op Landgoed Craeyenburch in Nootdorp. De gesprekken vinden plaats in onze praktijkruimte, maar ook daarbuiten, al wandelend over het landgoed of langs de tuinderijen en door het Delftse Hout.


tot ziens?

Erik en Ria Pool Meeuwsen


‘Vrijheid van angst’ zou een samenvatting van de hele filosofie van de mensheid kunnen zijn.

Dag Hammarskjöld 

begeleiding op loopbaan- en levensvragen, bij re-integratie